Till senaste kommentaren

I vilka butiker finns Brämhults shots att köpa?

Brämhults färska shots finns att köpa i de allra flesta större matbutiker. Den finns även tillgänglig på en rad olika servicebutiker. Förhoppningsvis ska det gå enkelt att hitta, men om du mot förmodan inte hittar shots i hyllan så säg gärna till hos butiken så att de kan ta in produkten.
Brämhults

Kommentarer

 • Hej. Fick en flaska ingefärsshot i gåva när jag beställde på coop-on-line. Tyvärr hittade jag den sedan inte i deras sortiment!
  Var finns den att köpa i Bromma?
 • Hej Kerstin,
  Och tack för att du hör av dig till oss här på Brämhults.

  Vår ingefära shot finns att köpa i de flesta större butiker. Hittar du den inte i hyllan så fråga gärna personalen, de brukar vara behjälpliga mot sina kunder.

  Hoppas att du får tag på en flaska och får njuta av denna uppfriskande shot 😊
  Sofia Kundtjänst
 • Hej. Jag har en liten fråga om eran  shot. Frågade på min Ica butik 🏬 men där hade dom aldrig hört talats om det (Fagersta Fontänen)
 • Hej Sofia och tack för att du hör av dig till oss här på Brämhults.
  Brämhults färska shots finns att köpa i de allra flesta större matbutiker. Det är dock upp till butiken att bestämma vad de tar in så även om produkten är listad på ICA är det inte säkert att alla ICA butiker har den i hyllan. Fråga gärna igen och be de ta hem den till dig, butikerna brukar vara behjälpliga sina konsumenter 😊

  Önskar dig en fortsatt fin dag!
  Sofia Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.