Till senaste kommentaren

Hur mycket koffein innehåller smoothien med gröna kaffebönor?

Jag är gravid i 7:e månaden och älskar era smoothies. Såg dock att er rosa energismoothie innehåller gröna kaffebönor. Är det okej för mig att dricka den som gravid?

Kommentarer

 • Hej Sabina,
  Och tack för att du hör av dig till oss här på Brämhults.

  Det stämmer att Brämhults Energi smoothie innehåller gröna kaffebönor.
  En Brämhults Energi smoothie 0,3 L innehåller mindre koffein än motsvarande en kopp kaffe. Det finns generellt inga restriktioner mot att dricka en Brämhults Energi smoothie. Den är helt OK att dricka, även för barn och gravida så fortsätt njut utav våra goda smoothies!


  Sofia Kundtjänst
 • Hej! Jag gillar er smoothie med kaffebönor, men jag undrar exakt hur mycket kaffe den innehåller, eftersom jag är mycket känslig mot koffein och får svårt att sova om jag dricker kaffe.
  -Ni har svarat i forumet att en smoothie på 0,3 dl innehåller mindre koffein än en kopp kaffe. Hur mycket mindre?
  - Varför har ni kaffe i smoothien? (jag har svårt att se nyttan)

 • Hej!

  Jag såg nu att ni har gröna kaffebönor i er Energi Smoothie. Ni skriver att det är mindre än en kopp kaffe men jag vill veta hur mycket. Det brukar stå på andra produkter och jag tycker det är viktigt att få den informationen. Tack!
 • Hej!
  Tack för att ni hör av er till oss!

  I vår Energi smoothie som innehåller gröna bönor är mängden koffein är 15 mg/per 100 ml.Man deklarerar inte innehållet då det är en sån liten mängd!

  Ha en skön helg!

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.