Till senaste kommentaren

Varför har ni ingen Brämhults nypressade päron?

Varför finns det inte päron juice?

Kommentarer

 • Hej Linus,
  Och tack för att du hör av dig till oss här på Brämhults.

  Stort tack för tips, vi ser att det är fler än du som önskar päron i Brämhults sortiment. Vi ser ständigt över vårt sortiment och utvecklar det för att följa trender och efterfrågan från er som dricker Brämhults. Vi kan inte lova något mer ser att päron är en smak vi absolut ska se över att ta in i vårt sortiment framöver 😊

  Sofia Kundtjänst
 • Hej!
  Hakar på frågan om päronjuice. För flera år sedan fanns det ett fabrikat som hade päronjuice blandat med lite surare frukter/bär. Deras päronjuice med passionsfrukt var en juice som jag fortfarande kan längta efter. Ett tips!
  Vänliga hälsningar
  Hans Olsson
 • Hej Hans,
  Och tack för att du hör av dig till oss, det är fantastiskt roligt med alla härliga tips från våra engagerade konsumenter så stort Tack för det!

  Önskar dig en fortsatt fin dag i solen!
  Sofia Kundtjänst
 • Ja absolut PÄRON!
  Så gott det hade varit!
  Anna Håkansson
 • Hej Anna,

  Tack för att även du lyfter att en Brämhults produkt är saknad i sortimentet. Våra kollegor på marknad ser ständigt över sortimentet och utvecklar kommande receptblandningar. Päron är en gammal favorit som fanns i sortimentet för några år sedan och som de ser över, tillsammans med andra frukter och grönsaker. Vi får se vad som lanseras framöver. 

  Din feedback betyder mycket för oss!

  Önskar en fortsatt fin dag!
  Malin Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.