Varför är apelsinjuicen besk?
Hej! Jag undrar varför all apelsinjuice överpressas. All apelsinjuice blir besk av att man får med det vita i skalet. Görs det något nytt tekniskt för att få bort detta i era juicer?
Tyvärr så konstaterar jag att smak-kultur är väldigt olika. Förstår inte fixeringen att använda lime över citron, och chili.
Spenat, grönkål och broccoli t.ex är svagt giftiga råa.
Ser att ni delägs av granini men jag saknar päronnektar i det sortimentet, vi ÄLSKAR den och även aprikos.
Ni borde absolut testa ACE på marknaden, dricker mycket i italien när vi är hemma.
Pago har en fantastisk ACE men den har försvunnit helt här.
ACE är apelsin/morot/citron.
Förstår inte varför litchinadon försvann men att drakfruktdrycken är kvar, den smakar ingenting.
Mvh Enrica Filippini i Göteborg
Tyvärr så konstaterar jag att smak-kultur är väldigt olika. Förstår inte fixeringen att använda lime över citron, och chili.
Spenat, grönkål och broccoli t.ex är svagt giftiga råa.
Ser att ni delägs av granini men jag saknar päronnektar i det sortimentet, vi ÄLSKAR den och även aprikos.
Ni borde absolut testa ACE på marknaden, dricker mycket i italien när vi är hemma.
Pago har en fantastisk ACE men den har försvunnit helt här.
ACE är apelsin/morot/citron.
Förstår inte varför litchinadon försvann men att drakfruktdrycken är kvar, den smakar ingenting.
Mvh Enrica Filippini i Göteborg
Följ inlägget
1
följare
Stort tack för att du hör av dig, både med synpunkter och önskemål om framtida smaker.
Vi pressar färska apelsiner, flera dagar i veckan, hela året om. Det innebär att vi köper flera olika sorters apelsiner från olika delar av världen, beroende på var smak och kvalitet är som bäst för säsong. Vi undviker sorter med för mycket skalolja då denna frigörs vid pressning och ger negativ smakpåverkan på juicen. Tyvärr känner vi inte denna beska smak direkt efter pressning, utan den växer fram under 2-3 dagar och då har juicen för länge sedan lämnat vårt presseri. Fenomenet kallas ”delayed bitterness” (försenad beska).
Vad kul att höra att du gillar Granini Päron – det gör vi också. I och med att vi lanserade Granini på den svenska marknaden under 2025, fokuserar vi just nu på att bygga grunden innan vi kan bredda sortimentet ytterligare. Men vi tar absolut med oss ditt önskemål om Päron (och kanske även Aprikos!) inför framtida lanseringar. Och ja, Pago ACE är verkligen en fantastisk produkt! Den finns i vårt sortiment för hotell, café och restaurang, men vi skulle förstås älska att se den i butiker också. Du får gärna hjälpa oss att charma handlarna lite 😉
Så roligt att höra att du gillar vår Brämhults Litchi Lemonad – den är verkligen en favorit hos oss också! Vi arbetar varje år med säsongslemonader och har gjort det i ungefär 15 år. De finns under en begränsad tid i butik, från februari till september, och Litchilove var vår säsongslemonad för 2024. Ibland går de så bra att de får stanna i det ordinarie sortimentet, precis som Drakfrukten, och ibland händer det att tidigare års smaker gör comeback. Vi tar självklart med oss ditt önskemål vidare till våra produktutvecklare – det är alltid värdefullt att höra vad våra konsumenter tycker!"
Tack igen för att du tog dig tid att skriva till oss och ha en fin dag!