Till senaste kommentaren

Har ni några planer på en sellerijuice?

Det är otroligt populärt att juice:a selleri just nu. Så populärt att det ofta är slut på selleri.
Då det är tidskrävande och jobbigt att juice:a själv så skulle jag vilja kunna köpa färdig sellerijuice. Märkligt att detta inte finns än!
Sellerijuice är bra för magsyran plus att huden i ansiktet blir otroligt slät på bara en vecka!
Ja, selleri är otroligt nyttigt för kroppen på många sätt.

Kommentarer

 • Hej Maria,

  Selleri är jättegott och passar utmärkt till juice, precis som du redan upptäckt!
  Vi skulle gärna göra en juice med selleri, men eftersom det är en allergen så finns det strikta regler för hur den ska hanteras när den används i mat/dryck.
  För oss är det inte möjligt just nu i vårt presseri att använda selleri av den anledningen. Vi kikar på möjligheter för att kunna göra det i framtiden och arbetar för att hitta en fungerande process för att kunna pressa fler gröna juicer med tex. Selleri i. Tack för tipset, det uppskattar vi 😊
  Sofia Kundtjänst
 • SELLERI!!! Såååååååååå efterlängtat av även mig.... Särskilt när nu "konkurrenten" Granini avfört sin underbara Grönsaksjuice ur sin produktportfölj...😪 Så nu hoppas jag på Er istället...🙏 Länge leve SELLERI:n😄. Tack.
 • Hej Rogert P,
  Och tack för din kommentar.

  Tack för tipset, det uppskattar vi alltid.

  Precis som min kollega skrev i föregående kommentar så skulle vi gärna göra en juice med selleri, men eftersom det är en allergen så finns det strikta regler för hur den ska hanteras när den används i mat/dryck. För oss är det inte möjligt just nu i vårt presseri att använda selleri av den anledningen. Vi fortsätter undersöka vad det dyker upp för möjligheter framöver för att pressa fler gröna juicer, såsom selleri.
  Malin Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.