Till senaste kommentaren

Varför är det mindre innehåll i flaskan?

När vi i januari 2018 flyttade in i vårt nya presseri valde vi att minska storleken på våra 1 liters flaskor till 0,85 liter. Samtidigt fick några produkter mer innehåll i en större storlek, från 0,75 liters flaskor till den nya 0,85 liter. Så i Brämhults fall handlade det om att harmonisera alla storlekar till en gemensam, några blev större och några blev mindre.

Då uppdaterade vi även den mindre flaskstorleken från 0,38 till 0,3 liter efter mycket research och feedback från kunder som upplevde att nästan 4 dl var en för stor portion "on the go". Ofta orkade man inte dricka hela smoothien eller juicen och resultatet blev istället att mycket av produkten kasserades i onödan.

En stor del i att vi valde att göra förändringen till 0,85 liter var att Brämhults var en av de sista juiceaktörerna på plastflaska som erbjöd 1 liter förpackning. Konkurrenterna på flaska (Innocent, Råsaft, Tropicana mfl) låg alla mellan 0,8-0,9 liter. Och med tanke på att Brämhults redan, tack vare vår färska process, var bland de dyraste juicerna i hyllan blev styckpriset än värre vid jämförelse.

Läs gärna mer om varför Brämhults kostar lite mer: Varför kostar Brämhults juicer mer än andra juicer i hyllan?
Brämhults Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej!

  Jag kommer ihåg att jag mailade er om Morotsjuicen på den här punkten 😀 Nu jämnar ju den ut sig men samtidigt är den svårare att hitta.

  Tråkigt att konkurrenterna (precis som ni säger) började med lite manipulativa taktiker för att hålla ner sina priser. Helt förståeligt att ni då måste följa med.
  Boris
 • Hej Boris,
  Tack för att du hör av dig till oss här på Brämhults. 

  Vi är medvetna om att morotsjuicen haft dålig distribution under 2019 men vi ser nu glädjande att fler kunder kommer stärka närvaron av vår morotsjuice i butik 2020.

  Hoppas du får tag på en flaska och får njuta utav juicen!
  Önskar dig en trevlig helg!
  Sofia Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.