Varför kostar Brämhults juicer mer än andra juicer i hyllan?
Hos Brämhults pressar vi färsk frukt och grönsaker till juice flera gånger i veckan. Redan några dagar efter pressning är juicen på väg till butik. Eftersom vi pressar färska råvaror köper vi frukt och grönt från olika delar av världen 52 veckor om året, beroende på vart den är som bäst just nu. Generellt kan man säga att vi köper från norra halvklotet under våren och under hösten skiftar vi till södra halvklotet, men givetvis med stora geografiska skiftningar där inom.
Vårt sätt att pressa juice skiljer sig från de flesta andra på marknaden, där frukten pressas ett fåtal gånger på året och stora volymer därefter hålls på tank under månader innan den förpackas. Tack vare vår färska och dagliga process kostar vår juice några kronor mer än konkurrenternas, men som konsument får man en av de färskaste juicerna på marknaden. Och vi blir lika glada varje gång vi vinner ett smaktest, det blir ett bevis på att vår passion för att skapa den bästa juicen kommer hela vägen fram till dig som konsument.
Vårt sätt att pressa juice skiljer sig från de flesta andra på marknaden, där frukten pressas ett fåtal gånger på året och stora volymer därefter hålls på tank under månader innan den förpackas. Tack vare vår färska och dagliga process kostar vår juice några kronor mer än konkurrenternas, men som konsument får man en av de färskaste juicerna på marknaden. Och vi blir lika glada varje gång vi vinner ett smaktest, det blir ett bevis på att vår passion för att skapa den bästa juicen kommer hela vägen fram till dig som konsument.
Följ inlägget
0
följare
Borttagen kommentar