Till senaste kommentaren

Nyhet! Brämhults Apelsin Lime 0,85L - Ny fruktdryck i sortimentet!

För dig som gillar citrus och nya spännande smakkombinationer är denna dryck ett måste! Noggrant utvalda solmogna apelsiner och härlig frisk lime blandas med vatten och socker som skapar denna goda härliga dryck med smak av medelhavet. Pressad och blandad i vårt presseri direkt innan vi fyller drycken på flaska. Ett riktigt hantverk.

Men vad är egentligen skillnaden på Juice och dryck?
En produkt som klassas för juice är alltid 100% frukt och/eller grönsaker. Om det är något annat tillsatt, tex vatten och socker, klassas det istället som nektar eller fruktdryck.

Våra drycker är tillsammans med lemonaderna de enda av våra produkter som vi tillsätter lite socker i. Det beror på att syran från frukten och bären behöver balanseras upp för en trevlig smakupplevelse, och för att det är gott.

Vi har i samband med denna nyhet passat på att uppdaterat designen på våra drycker. Samma recept, samma goda smak av sommar på flaska- men med ny design!

Brämhults drycker:
Brämhults Blåbär Svaravinbär 0,85L
Brämhults Jordgubb Lime 0,85L
Brämhults Hallon 0,85L
Brämhults Apelsin Lime 0,85L

Malin Kundtjänst

Kommentarer

 • Jag köpte den nya Apelsin Lime juicen och blev ytterst besviken. Smaken är tunn och blaskig. Inte alls vad jag förväntar mig av en premiumprodukt som Brämhults. Kommer aldrig köpa denna variant igen.


  Robert
 • Hej Robert,
  Tack för att du tar dig tid att skriva till oss!
  Din feedback är oerhört viktig för oss och vad tråkigt att höra att du känner så.

  Apelsin-Lime är, som ovan beskrivet, en nyhet inom våra frukt- och bärdrycker, där också Hallon, Blåbär-Svarta Vinbär samt Jordgubb-Lime ingår. En fruktdryck innebär att något mer är tillsatt till frukten, till skillnad från juice som innehåller 100 % frukt.

  Vår Apelsin-Lime består av vatten, nypressad juice av apelsin (35%), socker och nypressad juice av lime (5%).

  Vårt mål med drycken är att den ska upplevas mer lättdrucken och som en törstsläckare. Vi är ledsna att höra att du inte upplever att smaken var som du förväntade dig, vi är tacksamma att du som konsument hör av dig till oss så vi får chansen att förklara oss!

  Ha en fortsatt fin dag!
  Sofia Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.