Till senaste kommentaren

Nyhet! Brämhults Apelsin Lime 0,85L - Ny fruktdryck i sortimentet!

För dig som gillar citrus och nya spännande smakkombinationer är denna dryck ett måste! Noggrant utvalda solmogna apelsiner och härlig frisk lime blandas med vatten och socker som skapar denna goda härliga dryck med smak av medelhavet. Pressad och blandad i vårt presseri direkt innan vi fyller drycken på flaska. Ett riktigt hantverk.

Men vad är egentligen skillnaden på Juice och dryck?
En produkt som klassas för juice är alltid 100% frukt och/eller grönsaker. Om det är något annat tillsatt, tex vatten och socker, klassas det istället som nektar eller fruktdryck.

Våra drycker är tillsammans med lemonaderna de enda av våra produkter som vi tillsätter lite socker i. Det beror på att syran från frukten och bären behöver balanseras upp för en trevlig smakupplevelse, och för att det är gott.

Vi har i samband med denna nyhet passat på att uppdaterat designen på våra drycker. Samma recept, samma goda smak av sommar på flaska- men med ny design!

Brämhults drycker:
Brämhults Blåbär Svaravinbär 0,85L
Brämhults Jordgubb Lime 0,85L
Brämhults Hallon 0,85L
Brämhults Apelsin Lime 0,85L

Malin Kundtjänst

Kommentarer

 • Jag köpte den nya Apelsin Lime juicen och blev ytterst besviken. Smaken är tunn och blaskig. Inte alls vad jag förväntar mig av en premiumprodukt som Brämhults. Kommer aldrig köpa denna variant igen.


  Robert
 • Hej Robert,
  Tack för att du tar dig tid att skriva till oss!
  Din feedback är oerhört viktig för oss och vad tråkigt att höra att du känner så.

  Apelsin-Lime är, som ovan beskrivet, en nyhet inom våra frukt- och bärdrycker, där också Hallon, Blåbär-Svarta Vinbär samt Jordgubb-Lime ingår. En fruktdryck innebär att något mer är tillsatt till frukten, till skillnad från juice som innehåller 100 % frukt.

  Vår Apelsin-Lime består av vatten, nypressad juice av apelsin (35%), socker och nypressad juice av lime (5%).

  Vårt mål med drycken är att den ska upplevas mer lättdrucken och som en törstsläckare. Vi är ledsna att höra att du inte upplever att smaken var som du förväntade dig, vi är tacksamma att du som konsument hör av dig till oss så vi får chansen att förklara oss!

  Ha en fortsatt fin dag!
  Sofia Kundtjänst
 • Hej,
  Undrar vari Göteborg man kan köpa jordgubb lime
  Elizabeth
 • Hej Elizabeth och tack för att du hör av dig till oss här på Brämhults.

  Vår jordgubb/lime är listad hos både Ica, Coop samt Axfood (Hemköp, Willys). Fråga gärna butikspersonalen om du inte finner den i butikshyllan, de brukar vara behjälpliga sina kunder.

  Vi hoppas att du får tag på en flaska och får njuta utav drycken i sommarvärmen!

  Ha en fin dag!
  Sofia Kundtjänst
 • Hej,
  Jag ser att jag inte är den enda som är besviken. Vi köper alltid Brämhult Juice och Lemonade men så kom då en ny smak. Vi älskar ”surt” så apelsin/lime lät som en dröm. Men det var en mardröm. Smakar bara vatten. Jag såg att det stod ”vatten” på etiketten och ”socker” men tänkte då att det är ungefär som era ”Lemonades”. Men var det inte heller.
  Jag ser nu oxå att det står ”dryck” på etiketten. Men för oss konsumenter är ordet ”dryck” nog mer relaterat till ”något som går att dricka”. Så jag förstod ärligt talat inte att det ordet betydde lite frukt uppblandat med mkt vatten.

  Oavsett om det är en juice, en lemonade eller då en ”dryck” och den kommer från Brämhult förväntar jag mig att den ska smaka något mer än bara vatten. Speciellt oxå med tanke på priset. Vi åt inte frukost samtidigt idag så frågade min dotter senare vad hon tyckte om nya ”Brämhulten”. ”Den smakade knappt apelsin och ingen lime. Mest vatten…” svarade hon.

  Första gången jag blir besviken på Brämhult faktiskt. Och jag har provat många av era olika drycker. Jag menar alltså juice, lemonad, ”dryck” och annat. Inte likt er alls. Men även solen har fläckar så får välja de sorter vi gillar nästa gång 😉
  Tina Christina Burén
 • Hej Tina och tack för att du hör av dig till oss här på Brämhults.

  Vad roligt att höra att du vanligtvis gillar våra produkter, det gör oss väldigt glada ☺️

  Vårt mål med vår senaste nyhet inom dryckessegmentet är att den ska upplevas mer lättdrucken och som en törstsläckare. Vi är ledsna att höra att du inte upplever att smaken var som du förväntade dig, vi är tacksamma att du som konsument hör av dig till oss så vi får chansen att förklara oss!

  Ha en fortsatt fin dag!
  Sofia Kundtjänst
 • Jag lät mig också luras av etiketten. Trodde nog att det som utlovades som en sommardryck skulle smaka mer än blask. Här bär man hem utspädd saft! Kanske vore bättre att lansera koncentrat till ett mycket bättre pris så kan konsumenten själv tillsätta vattnet. Det här är absolut ingenting jag köper igen.
  Ann-Marie
 • Hej Ann-Marie och tack för att du hör av dig till oss här på Brämhults.

  Vårt mål med vår senaste nyhet, apelsin lime, inom dryckessegmentet är att den ska upplevas mer lättdrucken och som en törstsläckare. Detta är en dryck och ingen juice. Vi är ledsna att höra att du inte upplever att smaken var som du förväntade dig, vi är tacksamma att du som konsument hör av dig till oss.

  Vi hoppas att du skall finna en annan favorit i vårt breda sortiment.
  Önskar dig en fin helg!
  Sofia Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.