Till senaste kommentaren

Varför pressas inte juicen i Sverige längre?

Vi hade så gärna velat fortsätta pressa juicen i den gula byggnaden rakt över gatan och känna doften av färska apelsiner när man kom till jobbet varje morgon. Men ibland är verkligheten en annan. Det krävdes helt enkelt förändringar för att vi skulle kunna fortsätta.

Presseriet i Borås krävde allt mer underhåll och låg insprängt i ett villasamhälle. Det fanns därmed begränsningar i hur vi skulle kunna växa och utveckla presseriet vidare.

Vårt systerföretag i Danmark hade en stor lokal ledig som lämpade sig perfekt för hantering av kylda livsmedel och det blev lösningen för oss. Här har vi lyckats kombinera vårt snart 70-åriga hantverk med en toppmodern livsmedelsprocess.

Tack vare den moderna ESL-tekniken (lånad från mejeribranschen och  går ut på att hålla allt så kallt som möjligt genom hela processen, samt hålla syre borta från juicen) kan vi få en ännu bättre kvalitet på våra juicer, smoothies och drycker. Och för oss är kvalitén och smaken på juicen det viktigaste av allt.

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.